Na svadobné krovky nikdy nie je neskoro :)

Tip na darček pre hostí, ako poďakovanie od nevesty a ženícha

Vaša svadba sa nezadržateľne blíži a stále rozmýšľate nad tým, ako sa poďakovať hosťom? Stavte na svadobné krovky  – najsladší spôsob, ako vyjadriť svoju vďačnosť v tento výnimočný deň!

Odlíšite sa od ostatných

Áno, čítate správne! Výberom kroviek nielenže hosťom darujete niečo chutné, ale budete zároveň originálni a odlíšite sa od zaužívaného. Svadobné krovky sú perfektným nápadom na malý darček. S týmto nenápadným, sladkým cukríkom môžete svadobčanov pohostiť pri vchode, nechať ho s menovkami na stole alebo ich rozdať, ako darček pre hostí opúšťajúcich párty. Aké to bude prekvapenie, keď namiesto svadobného alkoholu či torty darujete krovky, zabalené do atraktívnych štítkov prezentujúcich tému svadby, či farby pre ňu charakteristické a mená novomanželov? Bude to niečo neobvyklé, špeciálne a odlišné!

Všetko tkvie v tradícii

Ani výber tejto cukrovinky však nemusí byť jednoduchý. Je treba prihliadať nielen na chuť, dizajn, ale aj na postupy výroby a samotné zloženie. Krovky od Karamelo sú vyrábané ručne a výlučne z prírodných surovín podľa tradičného receptu, ktorý je rokmi vyvíjaný a prísne strážený. “Sladké tajomstvo” receptúry si chránime ako oko v hlave, a aj vďaka nemu je chuť kroviek z našej dielne nenapodobiteľná. Preto sú zvonku dokonale krehké, zvnútra lahodné a ich vyvážená chuť vám ostane dlho v hlave. V našej ponuke nájdete krovky od výmyslu sveta, určené na rôzne slávnosti. Hitom sa však stávajú už spomínané, svadobné krovky, po ktorých siaha čoraz väčšie množstvo budúcich novomanželov, chtivých po “inakosti”. 

 

Originalita obsiahnutá v dizajne

 

Našim cieľom je vytvárať taký dizajn obalu kroviek, aký si zákazník želá. Preto sme otvorení požiadavkám a spolu s vami vieme vytvoriť dokonalý obal. Na nami vyhotovenú alebo pre vás individuálne vytvorenú šablónu môžete uviesť napríklad dátum akcie, vaše mená alebo obľúbenú vetu. Navyše vám vieme krovky zabaliť do elegantných organzových vrecúšok alebo papierových škatúľ, čo darčeku dodá nádych noblesy a elegancie.                        . 

 

Stavte na originálnosť a zaručujeme, že mliečna chuť tohto pokušenia bude dokonalou odmenou pre každého svadobného účastníka!